laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISENEMER REISBUREAU ZAKELIJKE MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43682 24-08-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor onze client zoeken wij in 2009 nog 4 ondernemers die onderdeel willen zijn van de vergroting van het marktaandeel

Onze cli?nt is een reisorganisatie dat zich gespecialiseerd heeft in de zakelijke markt. Door de schaalgrootte van 750 kantoren wereldwijd biedt zij haar klanten veel voordelen. Ook in Nederland (sinds 1997) presteren, ondanks lastige omstandigheden, de 27 vestigingen beter dan de markt. Gezien dat succes en daarmee verkregen zelfvertrouwen willen wij het marktaandeel verder uitbouwen. Wij zoeken daarvoor 4 ondernemers die in 2009 als partner daar een bijdrage aan willen leveren. Ons franchiseconcept bestaat, naast een goed beschreven systeem, uit een uniek netwerk en software. De franchisegever bewijst zich wereldwijd door continue begeleiding en ondersteuning van haar ondernemers. Dit resulteert in een uitstekend ondernemersinkomen en grote slagingskans. Een deel hiervan laat zich verklaren door de zeer professionele opstartbegeleiding, opleiding en
training.

De ideale ondernemer met wie wij graag in contact komen, is een goede commerci?le, klant- en servicegerichte relatiebouwer die vanzelfsprekend beschikt over eigen vermogen om een deel van het eigen bedrijf te kunnen financieren maar ook over een ondernemend karakter en ambitie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29