laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RECLAMEBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43664 08-07-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

De onderneming betreft een zelfstandig, volwaardig, full service reclamebureau dat zich primair richt op de Business to Business (B2B) markt. Fullservice van strategie tot creatie en productie waarbij de klanten en haar doelgroepen centraal staan. Het brede en uitgebreide klantenbestand bestaat uit grote en kleine bedrijven, internationaal en nationaal. Door klanten wordt de onderneming gezien als een jong, eigentijds en vernieuwend reclamebureau dat volwassen in de markt staat.

De onderneming heeft 8 medewerkers in dienst. De omzet bedraagt ca ? 1 miljoen. De onderneming is centraal gelegen in Nederland.
De reden van verkoop is dat de onderneming toe is aan een volgende stap in haar groei. Deze stap sluit niet aan bij de ambities en doelstellingen van de huidige eigenaren. Deze onderneming is een prachtige koopkans voor een daadkrachtige M.B.I. kandidaat of een reclamebureau die op zoek is naar een b2b vestiging met topklanten en een hoger segment van haar dienstenpalet. De onderneming heeft zelfstandig opererende accountteams met consultants en executives, een creatief team (art director en copywriter) en een volwaardige studio (vormgevers, webdesign).

De klanten zijn gelijkelijk verdeeld over de medewerkers en worden zelfstandig gemanaged. De onderneming kan autonoom na overname blijven excelleren en met de juiste leiding op basis van de aanwezige expertise en krachtige naam verder groeien.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29