laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXCLUSIEVE VERKOOPRECHTEN SANITAIRE PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43613 31-08-2009 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Type onderneming:
Deelneming in of overname van exclusieve verkooprechten voor europa(exclusief Bulgarije, Roemenie en Moldavie) van sanitaire producten.

Korte omschrijving:
Gelegenheid om deel te nemen in, overname van of toe te voegen aan productenpakket van een bestaande onderneming.Product wordt door Amerikaans moederbdrijf al enige jaren succesvol afgezet op de Amerikaanse en Canadese markt. Het product verenigt alle goede eigenschappen die op onderdelen ontbreekt bij de concurrentie op de markt en plaats zich daarmee aan de bovenkant in het marktsegment. Er is voor dit product een groeiende markt mede door de toenemende vergrijzing van de bevolking. Door de veschillende toe te passen verkoop mogelijkheden en ook de realiseerbare internationale expansie zijn er goede winst mogelijkheden.

Vraag en opportunity:
De Nederlandese vertegenwoordiging voor de Amerikaanse producent zoekt een partner in business om het product in de Europese markt te zetten. Dit kan in de vorm van overname , deelneming of als toevoeging aan een bestaande onderneming. De deelnemer of koper mag, in de aanloopperiode rekenen op ondersteuning door de Nederlandse zakelijke vertegenwoordiger van de producent. Tto de propositie behoort Nederlandse URL en e-mailaccount, een demonstratie model is beschikbaar.

Het voorstel houdt in; deelneming in of overname van de exclusieve verkooprechten voor Europa van de producten.

Verkoper is bereid serieuze voorstellen met de hoofdkenmerken van het profiel in overweging te nemen en mogelijk te honoreren.

Aantal medewerkers: geen

Regio: Nederland en Europa

Indicatievraagprijs: ? 25.000,-


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29