laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIALISTISCHE GROOTHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43600 30-07-2010 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Groothandel in hardware producten en abonnementen op het gebied van telecommunicatie. De onderneming bedient resellers in heel Nederland.

De onderneming is gevestigd in West-Nederland en heeft een eigen beveiligd magazijn. De interne logistiek is volledig geoptimaliseerd en het order systeem kan elke bestelgrootte effici?nt afhandelen.

Het online webbased order systeem is zeer gebruiksvriendelijk voor de reseller. Bestellingen kunnen volledig en automatisch in het systeem worden afgehandeld. Dit gebruiksvriendelijke ordersysteem gecombineerd met een goede helpdesk / backoffice en redelijke prijzen geeft de onderneming een duidelijk onderscheidende positie in de markt.

De onderneming heeft 3 medewerkers (inclusief de eigenaar), heeft een stabiele omzet van circa 3 miljoen euro op jaarbasis en is winstgevend. De huidige omzet en winstgevendheid wordt behaald zonder een actieve benadering van de markt.

Er wordt een ambitieuze, hands-on ondernemer met een sterke handelsgeest als opvolger gezocht. Scherpe inkoop en het overnemen van het bestaande netwerk van de huidige eigenaar zijn van belang.

De huidige eigenaar is bereid om betrokken te blijven en te zorgen voor een goede overdracht van zijn kennis. Voor een aankomend ondernemer met een stevige persoonlijkheid en handelsgeest, die bereid is te investeren in klantenrelaties, is dit een mooie kans!

De onderneming is tevens geschikt voor een ondernemer die uitbreiding van zijn (telecommunicatie) handelsactiviteiten zoekt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29