laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLEIN VILLAPARK IN VOORBEREIDING BIJ PRAAG IN TSJECHI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43456 05-08-2009 Bouw Vastgoed
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Fraai bouwperceel, gelegen op een prachtige locatie ca 15 km zuidelijk van de hoofdstad Praag.

De omgeving met prima toeristische en uitgaansmogelijkheden biedt zeer goede faciliteiten voor recreatief gebruik dan wel permanente bewoning. De doelgroep bestaat uit forensen uit Praag, te denken valt hierbij aan personen in managementposities van in de omgeving van Praag gevestigde bedrijven, dan wel cli?nten, die in de buurt van de hoofdstad hun eigen “home”willen hebben. Vanwege de aanleg van de nieuwe snelweg rondom Praag is deze locatie op afzienbare termijn uitstekend bereikbaar.
Het project is inmiddels opgenomen in het bestemmingsplan en voorziet in de bouw van 10 luxe villa’s met een groot eigen terrein, dat voldoende privacy biedt.

Er zijn inmiddels al enkele reserveringscontracten met Tsjechische aspirant kopers afgesloten en er zijn lopende contracten met actieve makelaars, die in Praag en de directe omgeving gevestigd zijn.
Het project wordt overgedragen inclusief de lopende vergunningen en de complete projectdocumentatie. Daarnaast zullen de contacten met lokale autoriteiten en bedrijven waaronder architecten en leveranciers eveneens ter beschikking worden gesteld. Uiteraard kan desgewenst verdere begeleiding door deskundige lokaal beschikbare personen in onderling overleg worden geregeld.

De infrastructuur is nog niet gerealiseerd maar de voorbereidingen hiertoe zijn al in gang gezet.

Wij zijn op zoek naar een bouwbedrijf of projectontwikkelaar, die het project wil overnemen en afmaken. Gelet op de vraagprijs ad. ca €. 60,--/m2 kan worden gesteld dat, vergeleken met andere soortgelijke projecten in de omgeving van de hoofdstad, het aanbod zeer interessant mag worden genoemd.
Alhoewel de financi?le crisis zich ook in Tsjechi? doet voelen kan worden vastgesteld dat er voor aantrekkelijke huisvesting in de omgeving van Praag nog steeds belangstelling bestaat.
Nadere informatie zal bij concrete belangstelling op verzoek beschikbaar worden gesteld.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29