laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TEGELGROOTHANDEL/TEGELZETTERS- EN INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43446 08-07-2010 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t. € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Het is gelegen op een industrieterrein met zeer goede ontsluitingen. Het zeer representatieve huurpand bestaat uit een kantoorgedeelte met grote showroom alsmede zeer grote opslagruimte waarbij voldoende parkeerfaciliteit voorhanden is.

Het eerste bedrijf exploiteert een groothandel in vloer-en wandtegels, sanitair, complete badkamers, vloerverwarmingen, designradiatoren en verlichting.
Het tweede bedrijf concentreert zich op het in opdracht verrichten van werkzaamheden op het gebied van totaalinstallatie zoals het leggen van tegelvloeren, betegelen van wanden, aanleg van vloerverwarmingen alsmede het installeren van complete badkamers en toiletten.

De onderneming heeft een langjarig stabiele klantenkring voornamelijk bestaande uit aannemersbedrijven, woningcorporaties,vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars alsmede een groot aantal particuliere opdrachtgevers.
Zeer goede naamsbekendheid in de regio.

Het is een goed geoutilleerd bedrijf. Goede rentabiliteit. Orderportefeuille goed gevuld. De DGA is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode te blijven begeleiden. Overname bedrijfsonroerendgoed is mogelijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29