laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFE MET ZAAL IN EINDHOVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43419 03-08-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Een z??r aantrekkelijke overname mogelijkheid van een caf?/zaal met terras gelegen te Eindhoven. In een woonwijk nabij doorgaande weg bieden wij u deze onderneming ter overname aan. Een gezellig caf? gelegen in hoekpand met ruim terras. Een caf? met een buurt functie maar middels de huidige exploitatie van een combinatie buurtcaf? en feestcaf?, ook duidelijk een regionale functie.

Het caf? is compleet ingericht en is zowel apart als samen met de zaal te exploiteren. De zaal heeft een eigen ingang en is uitermate geschikte voor feesten, partijen, darts, koffietafels etc. Er is keuken aanwezig voorzien van apparatuur voor eventueel het bereiden van buffetten en dergelijke. Het exploiteren van een restaurant zou op deze locatie ook tot de mogelijkheden kunnen behoren. Een interessante kans om middels een scherpe overname een onderneming over te nemen. Wij staan open voor een bieding.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29