laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL OF B&B IN NOORD FRANKRIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43317 27-07-2009 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

In een rustig boerendorpje, gelegen te midden van de glooiende hellingen en uitgestrekte bossen van het departement la Meuse (Lorraine) in Noord Frankrijk ligt dit riante, authentiek Franse gebouw (oppervlak ca. 900 m?), nu in gebruik als 2* hotel, maar zeker ook zeer geschikt als B&B. Het bedrijf heeft een complete horeca vergunning: Hotel, restaurant, caf?. Deze vorm van exploitatie kan zonder meer worden voortgezet.
Er is echter geen verplichting deze vergunning te handhaven, dus men kan ook kiezen voor gebruik als B&B en daarbij eventueel het populaire dorpscaf? verpachten.

Ook is het mogelijk het geheel als groepsaccommodatie of vakantiehuis te gaan gebruiken: een ideale plek waar men (met meerdere gezinnen) kan genieten van de prachtige omgeving, waar men heerlijk kan wandelen, fietsen en paardrijden. Het pand beschikt over 8 kamers, elk met eigen badkamer.
Foto`s zijn op verzoek bechikbaar!

Functie
Het gebouw heeft de volgende indeling.
Begane grond:
Cafe/bar ( ca. 80 m?), met wandschildering, antieke koelkasten en bar, ontvangstruimte( voormalige kruidenierswinkel), professionele restaurant-keuken, restaurant/balzaal ( ca. 100 m?) met uitzicht op tuin en achterliggende heuvels van Romagne en grote oorspronkelijke Lorraine open-haard, kamer met badkamer voor minder valide personen, grote, brede verbindingsgang (voormalige doorgang voor rijtuigjes), toiletten en aan beide zijden een trappenhuis naar eerste verdieping. Onder deze verdieping bevindt zich een grote kelder ( ca. 100 m?).

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich 7 sfeervolle kamers waarvan 5 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. De kamers aan de achterzijde beschikken over een wastafel en badkamertje met douche en wc. De 5 kamers aan de voorzijde beschikken over een badkamer, met wastafel, douche, bad en wc.Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een grote, zeer hoge loft ( ca, 100 m?), incl. open keuken. Vanuit de loft uitzicht op de tuin en de achterliggende weilanden en heuvels van Romagne. In de loft bevindt zich een mezzanine die toegang geeft tot een ruime badkamer.
Zolderverdieping.
Een grote zolder met toegang tot een ruime loftachtige kamer ( ca. 80 m?)

Profiel
Het geheel is inclusief alle vergunningen te koop voor ? 349.000 kk. Financiering is ook in frankrijk op dit moemnt niet eenvoudig, maar met een goede financi?le basis, dus voldoende eigen vermogen, en een goed businessplan zeker realiseerbaar.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29