laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZELFBEDIENINGSBAKKERSWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43315 27-07-2009 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Deze bakkersformule opende in 2001 de eerste zelfbedienings bakkerswinkel in Duitsland. Kort daarna volgden er meer en nu zijn er meer dan 230. Deze succesvolle groei is vooral door gedreven en enthousiaste franchise-partners mogelijk gemaakt.
Het assortiment van de winkel bestaat uit een ruime sortering brood en broodjes, onbelegd en belegd, snacks en zoetigheid voor thuis of tussendoor. Klanten kunnen zelf kiezen en pakken en vervolgens afrekenen, en dit alles op een schone en effici?nte manier.
Klanten waarderen de winkels vanwege de hoge kwaliteit van de producten, het snelle zelfbedieningsconcept en last but not least, de scherpe prijzen.

de Franchise-gever bied je de volgende voordelen:
 een zeer sterke en succesvolle winkelformule
 een gedegen praktijkopleiding
 uitgekiende processen (jij kunt je concentreren op je winkel!)
 support bij jouw bedrijfsvoering
Om een vestiging van deze bakkersformule succesvol in Nederland te exploiteren, is een goede vestigingsplaats heel belangrijk. We zoeken actief naar vestigingsplaatsen van 100 -150 m? winkelruimte op A1 / A2 locaties. Het aantal passanten is voor een concept als dit zeer belangrijk.
De investering in ovens, vitrines enz plus een eventuele verbouwing van de winkel bedraagt ca ?150.000, waarvan uiteraard een deel via een bankfinanciering kan worden geleend.
Voor deze prima formule zoeken wij energieke mannen en vrouwen die vooral en aantoonbaar over een servicegerichte instelling beschikken. Ben je klantgericht, kun je motiverend leidinggeven en beschik je over enig startkapitaal? Dan willen wij graag kennis met je maken.
Belangrijk om hier nog te vermelden is dat onze eerste winkel in Nederland goed gewaardeerd wordt door de snel groeiende klantenkring en een prima omzet en marge draait.
In Nederland zijn veel mogelijkheden om ook succesvol te zijn met deze andere Bakker!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29