laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VOORMALIG RECREATIECENTRUM IN ZUID BOHEMEN, TSJECHI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43298 24-07-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Voormalige molen omgebouwd tot recreatiecentrum met maximaal 50 slaapplaatsen In 2003 verbouwd op een prachtige locatie vrij gelegen bij een vijver en bos in een mooie omgeving in de buurt van Bavorov in Zuid Bohemen. Bij het pand een tennisbaan een speelveld en ca 1 ha ( voormalige ) vijver.Dit is nu grasland.
In het voorste gedeelte is een woning voor eigenaar/beheerder, verder een apartement met eigen ingang.

Op de begane grond 6 kamers zonder drempels met keukenhoek en eigen douche,wc, keuken, met voorbereidingsruimte en opslag.WC, bar met eetzaal en open haard, toiletten en douches voor dames en heren, fitness ruimte en kantoor, uitgang naar tennisbaan en tuin. Er is keukencapaciteit, maar voor grotere groepen zullen aanpassingen moeten worden gemaakt. Op de verdieping 2 zalen geschikt voor fitness of slaapruimte, kamers, appartement en aparte kamer.

Electrische verwarming , eigen waterput, waterzuivering. Naast het pand een dubbele garage, ruimte voor gereedschap, parkeergelegenheid en verder mooie tuin met een beek een voetbalveld en een tennisbaan. Geheel is mooi ingericht en direct in gebruik te nemen. Te gebruiken voor bewoning, groepsaccommodatie, school, of zakelijke en recreatieve activiteiten zoals familiepension.

Gedurende het gehele jaar goed bereikbaar, gedeeltelijk via asfaltweg en goed te bereiden zandweg. Tuin 6200 m2 en grasveld ( oude vijver ) 8000 m2. De vijver voor het pand kan gebruikt worden in overleg maar behoort niet bij het object. Object verkeert in prima staat. Uitgebreide informatie en fotomateriaal bij concrete belangstelling beschikbaar.
Ideaal voor groepsaccommodatie.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29