laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UW EIGEN ADMINISTRATIE-ADVIESPRAKTIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43018 13-07-2009 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een landelijk werkend bewezen en succesvol franchsiseconcept in de administratie-adviespraktijk, is in de regio Eindhoven op zoek naar professionele MKB adviseurs die of een geheel nieuw kantoor willen opzetten, dan wel reeds een bestaand kantoor hebben en deze verder willen uitbreiden. Het concept is gericht op het willen zijn van een sparringpartner/controller van uw opdrachtgever in het MKB. U maakt de cijfers voor deze ondernemer begrijpelijk en inzichtelijk en zet u uw dienstverlening dusdanig op, dat u vele contactmomenten met uw klant heeft. Bovendien biedt u uw diensten aan tegen een concurrerend transparant maandabonnement.

Bent u een gedreven en gemotiveerde MKB adviseur met HBO denk- en werkniveau, u denkt klantgericht, u bent accuraat en gaat voor een tevreden klant voor de lange termijn en u bent bekend met alle werkzaamheden welke zich binnen een administratie-advieskantoor afspelen en spreekt u naar aanleiding van deze summiere informatie het concept aan, neem dan contact met ons op


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29