laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECA IN BEKEND TUINCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42810 02-07-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een nieuw in te richten horecaruimte wat gevestigd is in een bekend tuincentrum. Het bedrijf is leuk en sfeervol ingericht met accessoires van het tuincentrum. Deze horecaruimte is ongeveer 155 m? wat ingericht dient te worden om een leuke eet- en drinkgelegenheid te maken in het tuincentrum.

De nieuwe huurder mag gebruik maken van de toiletruimte van het tuincentrum. De schoonmaak van de toiletruimte komt op naam van de verhuurder.

Stroom en water worden doorberekend aan de nieuwe huurder door middel van een tussenmeter die geplaatst zal gaan worden.

De huur van deze horecaruimte bedraagt ? 1.000,- per maand exclusief btw. Het betreft hier een nieuw huurcontract.

Het is de bedoeling dat de horeca-openingstijdentijden hetzelfde zullen zijn als de openingstijden van het tuincentrum zelf.

Over de gemeente:

Dordrecht is met zijn 118.390 inwoners de vierde stad van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De grootstedelijke agglomeratie (gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Binnenmaas, Alblasserdam & Hendrik-Ido-Ambacht) is met omgeveer 280 000 inwoners de 9de van Nederland. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29