laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBSHOP IN BABY ARTIKELEN PLUS BEURSCONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42765 25-08-2009 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Wij hebben in verkoop genomen een webshop in baby artikelen en een bijbehorend beursconcept inclusief website. De webshop is een multifunctionele homebase waar je producten kunt invoeren en wijzigen via een Content Management Systeem. De webshop verkoopt al meer dan 5 jaar een breed scala aan baby artikelen van gerenommeerde merken als Supermom (van Vivian Ewbank), Xplorys en Jetsit. Het beursconcept sluit aan bij het assortiment en de doelgroep van de webwinkel. Dit concept omvat een website, een plan van aanpak, leverancierscontacten, mailinglijsten, banners, beurskleding(T-shirts en blouses),ontwerp van logo?s en flyers.

Voor deze dubbele overname zoeken wij ge?nteresseerden die affiniteit hebben met de producten en de branche en die de aangeboden webshop en het beursconcept willen uitbouwen of het als een goede aanvulling zien bij hun bestaande activiteiten. Vanwege de vertrouwelijkheid worden de namen van de webshop en het beursconcept pas in een laat stadium van het overnameproces bekend gemaakt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29