laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KARTCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42643 24-03-2010 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Prov. Utrecht: een kartcentrum met als kernactiviteiten karten, speelmogelijkheden voor kinderen en horeca. Het centrum is reeds voor lange tijd toonaangevend op het gebeid van karten in de regio. Recentelijk zijn er uitbreidingen geweest met speciale kinderkarten en overdekte speelmogelijkheden voor kinderen. Daarnaast neemt de horeca een belangrijke plaats in m.b.t. vergaderingen, feesten en partijen. Het bedrijf telt ca. 7.500 m? aan totale bedrijfsoppervlakte, deels op de 1ste etage.

Het bedrijf is een zeer interessant voor iemand die nog echt wil ondernemen in een bruisende, maar toch overzichtelijk omgeving. Als bovendien een combinatie van techniek (karten) en dienstbaarheid (horeca) u aanspreekt, dan zou dit wellicht bij u kunnen passen.

De huidige eigenaar is bereid u in grote mate te ondersteunen en u het mogelijk te maken daar een gezond bedrijf te continueren.

De verkoop betreft primair de overname van de exploitatie o.b.v. een activatransactie, hoewel de koop van de onroerende zaken bespreekbaar is.

Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29