laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MKB ONDERNEMER ZOEKT ADVISEUR MET VISIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42633 23-06-2009 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever biedt klantgerichte MKB adviseurs met visie de mogelijkheid om een eigen administratie-advieskantoor te beginnen binnen een bewezen en succesvol franchise-concept. Het concept is gericht op het zijn van een sparringpartner/ controller voor de ondernemer in het MKB. U maakt de cijfers voor uw opdrachtgever begrijpelijk en inzichtelijk en heeft u vele contactmomenten. U staat dus naast uw opdrachtgever en reikt hem of haar de tools aan om zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze te kunnen realiseren. U voorziet dus in een behoefte waaraan de ondernemer in het MKB al jaren behoefte aan heeft. Binnen dit concept doet u dit overigens tegen een concurrerend maandabonnement.

Bent u een MKB adviseur en/ of heeft u een een eigen administratie-advieskantoor, beschikt u over HBO denk- en werk niveau, u bent een gedreven en een gemotiveerde persoonlijkheid, u denkt klantgericht en levert idem dito werk af en bent u inmiddels nieuwsgierig geworden in het concept dat u bovendien pro actief zal ondersteunen om van u een succesvol franchise-ondernemer te laten zijn en u permanent de beschikking geeft over een uitgebreide back-office met diverse specialisten waardoor u uw opdrachtgever one-stop-shopping kunt bieden, neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag van dienst zijn u te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29