laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUXE PIANO PUB IN DE HAVEN VAN BENALM?DENA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42508 15-06-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Te koop:

Schitterend gelegen Piano pub op 100 meter afstand van de haven van Benalmadena-Costa, M?laga. Gelegen tegenover een hotel met een grote traditie in Puerto Marina.

Volledig ge?nstalleerd, wordt verkocht met alle inboedel. Het lokaal beschikt over 180 m2 begane grond en +/- 80 m2 op de eerste verdieping.

De huidige huurder kan er geen zorg meer voor dragen. Beschikt over een BV die is inbegrepen in de prijs. Daarom is er geen noodzaak om nieuwe vergunningen aan te vragen.

Er zijn geen werknemers, de huurder vertrekt zonder enig probleem. De andere medewerker is onder contract voor onbepaalde tijd. De huurder kan eventueel nog enige tijd blijven totdat de nieuwe eigenaar is ingewerkt.

De installaties zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen, luxe meubels,de muren zijn bekleed met hout, enz. .. Het is gebouwd in 1982 en sindsdien is er geen noodzaak geweest om een enkele duig te verwisselen.

Heeft een groot potentieel gezien de locatie en, hoewel het nu funkioneert als een piano-bar, kan het worden aangepast tot een kleine Ierse pub, een klein restaurant of een
nachtclub.

Reden: Familie.

Prijs: ?800.000,-

?Belangrijk: Reakties graag in het Spaans (bij voorkeur) of in het Engels!?
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29