laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BED- EN BREAKFAST ANNEX VAKANTIEBOERDERIJ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42460 07-03-2013 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Namens de eigenaar wordt aangeboden een in traditionele Drentse stijl gebouwde rietgedekte woonboerderij met een moderne groepsaccommodatie (20 personen). Het aangebodene is gelegen in een fraai klein typisch Drents dorpje (aan de Pieterpadroute) in een beschermd natuurgebied.

De totale bebouwde oppervlakte van de woonboerderij met groepsaccommodatie bedraagt circa 260 m², terwijl de totale inhoud circa 1.500 m³ bedraagt. Het geheel is gelegen op circa 3.683 m² eigen grond, waarop zich kort samengevat bevinden:

Een privéwoning met een begane grondoppervlakte van circa 105 m² (1e verdieping circa 70 m²). In de woning bevinden zich op de begane grond onder andere een woonkamer met een authentieke open keuken, een kelder, verder een slaapkamer met een badkamer, terwijl zich op de 1e verdieping in totaal 3 slaapkamers bevinden. Op de 2e verdieping bevindt zich daarnaast nog een extra slaapkamer. De privéwoning beschikt over een fraai aangelegde tuin met 2 terrassen, verder een fruitboomgaard etc.;

Een moderne groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 20 personen. De begane grondoppervlakte bedraagt circa 155 m² (1e verdieping circa 190 m²). Op de begane grond bevinden zich onder andere een gezelschapsruimte, een kinderkamer, een keuken, een 2 persoons-slaapkamer en een badkamer, terwijl zich op de verdieping 5 slaapkamers bevinden (elk met een aparte wasgelegenheid, waarvan twee met douche en een derde douche op de gang);

Een gepotdekselde houten schuur met een oppervlakte van circa 50 m², welke gedekt is met pannen. In deze houten schuur bevindt zich een werkplaats met smederij en tevens een slechtweeraccommodatie (tafeltennis, tafelvoetbal etc.)

Een groot speelveld met volleybalnet, verder diverse speeltoestellen, een zandbak, een ruim terras en voldoende parkeergelegenheid.

Vraagprijs € 639.000,-- k.k. Omzetindicatie € 60.000,-- per jaar. Benodigd eigen vermogen circa € 250.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29