laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MKB ADVISEURS MET VISIE GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42362 09-06-2009 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een landelijk werkend gerenommeerd administratie-adviesconcept is op zoek naar adviseurs die een eigen administratie-advieskantoor willen beginnen dan wel willen doorstarten. Het concept is gericht op het zijn van een sparringpartner/ controller van uw opdrachtgever in het MKB. U levert alle diensten zoals een ``normaal`` administratiekantoor dit doet. U maakt de cijfers inzichtelijk voor uw opdrachtgever in begrijpelijke taal en heeft u vele contactmomenten. U biedt uw diensten aan tegen een transparant concurrerend maandabonnement. U staat dus naast uw opdrachtgever en reikt de tools aan waarmee hij of zij, zijn of haar onderneming de gestelde doelen weet te realiseren.

Spreekt u dit concept aan, beschikt u over een HBO werk- en denkniveau en idem dito relevante werkervaring, u bent accuraat en gaat klantgericht te werk, u bent een gedreven en gemotiveerde ( potenti?le ) ondernemer, neem dan gerust contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29