laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEK CONCEPT IN COSMETISCH HERSTEL VAN AUTOMOBIELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42361 09-06-2009 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wellicht is het uw droom om een eigen onderneming te beginnen, wilt u kunnen proefen aan het nemen van uw eigen beslissingen, wilt u alleen aan uzelf verantwoording moeten afleggen en spreekt loon naar werken u aan. Onze opdrachtgever beschilkt over een uniek concept welke wellicht aan uw wensen tegemoet zal kunnen komen. Het concept is gericht op cosmetisch herstel van carrosserie en interieur ( interieur tevens van boten en caravans ) en biedt haar diensten aan aan autodealers, universele automobielbedrijven, lease-maatshappijen, verhuurbedrijven, fleetowners en particulieren. U biedt uw opdrachtgevers kostenbesparing en tijdwinst en levert kwalitatief uitstekend werk.

Na een gedegen opleiding en begeleiding zal u uw werkzaamheden uitvoeren in uw eigen werkgebied. U onderhoudt de contacten met uw opdrachtgevers en potenti?le opdrachtgevers. Van onze opdrachtgever, uw toekomstige franchisegever mag u een permanente begeleiding verwachten. U profiteert van het succes van een bewezen formule waarbinnen voldoende ruimte is voor uw eigen ondernemerschap. Bovendien zult u steun ondervinden van uw collega franchiseondernemers.

Spreekt u dit aan en bent u een handige pro-actieve (potenti?le) ondernemer en wilt u hierover meer weten, neem dan gerust contact met ons op, Wij informeren u graag


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29