laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RIJKSMONUMENTAAL HORECA/WINKELPAND TE DORDRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42306 04-06-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Betreft een perfect gelegen Rijksmonumentaal pand in de winkelstraat van Dordrecht waar diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd zijn. Het pand bestaat uit een verkoopruimte en bovenwoning. In het centrum bevindt zich het belangrijkste winkel- en uitgaansgebied van Dordrecht. Het winkelgebied omvat grofweg het gebied tussen de Voorstraat - Spuistraat - Spuiboulevard - Statenplein.

Veelzijdig pand, goed gelegen aan levendige winkelstraat, met prachtig uitzicht op de Grote Kerk

De bovenwoning heeft een aparte opgang, 4 slaapkamers en kan separaat verhuurd worden.

Het speels opgezette eetcafe, geliefd bij toeristen, heeft een oppervlakte van circa 90m2 en terrasmogelijkheden aan zowel de voor- als achterzijde.

Als eigenaar van een rijksmonument kunt u de kosten voor het onderhoud van uw pand fiscaal verrekenen met uw inkomen.

Voor een deel van de restauratiekosten of onderhoudskosten aan een monument zijn soms subsidies of goedkope subsidievervangende leningen mogelijk.

Het woonhuis met ondergrond, erf en al hetgeen volgens verkeersopvatting daartoe behoort:
? Gelegen te 3311 CV te Dordrecht, Voorstraat 453, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie E nummer 834, ter grootte van 23 m?.
? Gelegen te 3311 CV te Dordrecht, Voorstraat 455, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie E nummer 833, ter grootte van 23 m?.
? Gelegen te 3311 CV te Dordrecht, Voorstraat 457, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie E nummer 832, ter grootte van 24 m?.

Over de gemeente:
Dordrecht is met zijn 118.390 inwoners de vierde stad van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De horeca in Dordrecht concentreert zich momenteel rondom het Scheffersplein, het Statenplein en de voorstraat, hier zijn verschillende caf?s, dagzaken en restaurants gevestigd, die op het plein ook hun terrassen hebben. Verspreid door het centrum vind je op unieke locaties nog meer caf?s en restaurants.

De Drechtsteden bestaat uit zeven gemeenten die samen een aaneengesloten stedelijk gebied vormen aan de zuidrand van de Randstad.
Zeven gemeenten die omgeven zijn door natuurgebieden met een oorsprong aan het water. Gemeenten met een eigen identiteit en inwoners die zich sterk met hun woonplaats en de Drechtstreek verbonden voelen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29