laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEK CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42247 02-06-2009 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een bewezen, uniek en succesvol franchise-formule gericht op het cosmetisch herstel van carrosserie en interieur van automobielen. Het concept is in de jaren 80 van de vorie eeuw in Amerika ontwikkeld en zeer succesvol gebleken. In de jaren 90 van de vorige eeuw is het in Europa geintroduceerd en slaat het concept ook hier goed aan. U levert uw diensten aan autodealers, universele automobielbedrijven, verhuurbedrijven, fleetowners, lease-maatschappijen en particulieren. U levert een uitstekende kwaliteit tegen aanmerkelijk lagere kosten. U bent voor uw opdrachtgever felexibel doordat u op lokatie uw diensten verricht en bespaart u uw opdrachtgever veel tijd.

Na een gedegen opleiding zult u binnen uw eigen rayon als franchise-ondernemer werkzaam zijn en mag u van uw franchise-gever alle suppport verwachten die u nodig heeft om succesvol te zijn.

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging in uw loopbaan en is het uw wens om een eigen onderneming op te starten binnen uw eigen rayon, trekt een technische omgeving uw aan en heeft u tevens goede contactuele vaardigheden, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29