laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEDREVEN ONDERNEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42130 26-05-2009 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wanneer u nu toe bent aan een nieuwe uitdaging in uw carriere en is het uw wens een eigen onderneming te willen exploiteren, dan heeft onze opdrachtgever u wat te bieden. Het concept van onze opdrachtgever is gericht op cosmetisch herstel van carrosserie en interieur van automobielen en biedt haar diensten aan aan autodealers, universeel automobielbedrijven, verhuurbedrijven, lease-maatschappijen, fleetowners en particulieren. Na een gedegen opleiding zult u werkzaam zijn binnen uw eigen rayon. Alle tools welke voor u van belang zijn om een succesvolle ondernemer te worden en te blijven, zullen u vanuit de franchise-organisatie worden aangereikt.

Bent u een gedreven persoonlijkheid en bent u of wilt u een vakman zijn met passie voor zijn werk en bedrijf, beschikt u over goede communicatieve vaardigheden en zou u meer willen weten over dit concept, dan nodigen wij u bij deze uit te reageren. Wij zijn gaarne bereid u nader te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29