laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEKE FORMULE IN HET OPTIMALISEREN VAN BEDRIJFSPROCESSEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41977 18-05-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Een succesvolle organisatie met nu 14 vestigingen wil gezien de kansen in de markt sterk expanderen. Als zelfstandige partner kunt u aan deze expansie mede gestalte geven.

Een van onze opdrachtgevers heeft een unieke formule ontwikkeld van adviesverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Na een gedegen opleiding helpt u ondernemers hun winsten te verhogen door bedrijfsprocessen te verbeteren en deze overduidelijk vast te laten leggen. De methode komt voor vele opdrachtgevers bovendien nog in aanmerking voor subsidie.

Vanuit de eigen onderneming gaan de nieuwe partners gebruik maken van de voordelen van de overkoepelende organisatie. Tevens biedt men een uitgekiend opleidings- en trainingsprogramma aan.

Wij zoeken (aspirant) ondernemers met een bedrijfsmatige achtergrond, ruime generalistische ervaring en commerci?le capaciteiten die op franchisebasis een eigen onderneming willen starten.

Ge?nteresseerd om als zelfstandige aan de slag te gaan binnen een bewezen formule? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tags (trefwoorden)
franchise | adviesbureau

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29