laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EIGEN ADMINISTRATIE-ADVIESKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41902 14-05-2009 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een uniek, slim en innovatief landelijk franchise-concept, is in de provincie Groningen op zoek naar gedreven en gemotiveerde adviseurs die een eigen administratie-advieskantoor willen beginnen. Naast het leveren van kwalitatief uitstekende administratieve diensten is het concept gericht op het zijn van een sparringpartner/ controller voor haar opdrachtgevers in het MKB. U maakt de cijfers voor uw opdrachtgever inzichtelijk in begrijpelijke taal en levert daardoor een bijdrage in het behalen van zijn of haar doelstellingen. U doet dit op basis van een concurrerend maandabonnement. U verschaft uw opdrachtgever ook hierin de nodige duidelijkheid hetgeen in het MKB als zijnde zeer prettig wordt ervaren.

Bent u een gedreven en gemotiveerde adviseur in het MKB en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilt u sturing kunnen geven aan uw eigen toekomst binnen een bewezen en succesvol franchiseconcept en beschikt u over een HBO denk- en werkniveau en goede communicatieve vaardigheden, neem dan contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid u verder te informeren en te adviseren aangaande de mogelijkheden in deze.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29