laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UW EIGEN ADMINISTRATIE- EN ADVIESKANTOOR ?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41845 12-05-2009 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wilt u een echte sparringpartner zijn in de wereld van administraties en advies ? Het concept van onze opdrachtgever, een bewezen en succesvol franchiseformule, is hierop gericht. Middels dit concept voorziet u in een behoefte in het MKB. U maakt voor u opdrachtgever in het MKB de cijfers in begrijpbare taal inzichtelijk en heeft u vele contactmomenten waardoor u een positieve bijdrage zult leveren aan het te behalen rendement van uw opdrachtgever.

Wij zoeken enthousiaste adviseurs die op basis van een bewezen en succesvol franchiseconcept hun eigen administratie-advieskantoor willen beginnen. Bent u ondernemend, klant- en kwaliteitgericht en beschikt u over een HBO denk- en werkniveau en goede communicatieve vaardigheden, neem dan gerust contact met ons op.

Onze opdrachtgever biedt hun franchise-ondernemers ( adviseurs ) een bewezen en succesvol franchiseconcept, permanente begeleiding, middels een back-office de mogelijkheid tot one-stop-shopping, hulp bij het werven van klanten en kunt u vanuit huis beginnen met het opstarten van uw onderneming.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29