laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BRUIN CAFE MET ZAAL IN NIJMEGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41791 11-05-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Cafe met zaal in de het centrum van de Nijmeegse wijk Hatert ter overname aangeboden. Hatert is een stadswijk van Nijmegen. Hatert heeft een levendig centrum rondom een plein met diverse winkels en horeca. De wijk heeft een onderscheidend karakter en veel vaste bezoekers met name op bijvoorbeeld de woensdag als het weekmarkt is. De wijk heeft een dorpskarakter en maakt het plezierig om in te wonen maar ook om in te ondernemen.

De zaak die wij aanbieden bestaat al vele jaren. Ideale combinatie van caf? en kleine zaal. De zaal heeft een eigen opgang via de achterzijde. Het caf? heeft een huiselijk karakter en een grote vaste groep klandizie. Erg populair zijn onder ander de dartbanen en het biljart. Verder is het zowel de jeugd als wel de ouderen die op allerlei verschillende tijdstippen op de dag het caf? betreden.

Een drukke zaak met een goed rendement. Een caf? waar altijd klandizie is en waar met name met gebruik van de kleine zaal nog volop omzet kansen liggen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29