laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRACHTIGE VERBOUWDE BOERENHOEVE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41722 07-05-2009 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Nieuw verbouwde boerderij in Zuid-Bohemen.De boerderij is geschikt voor de training van race of dressuurpaarden. Ook geschikt als een pensioen met agro-toerisme, fietsen of andere activiteiten zijn mogelijk. Grote boerderij is gelegen op 10 hectare grond en direct aangrenzende weiden 6 ha in pacht,meer grond is mogelijk bij te kopen.

Het bedrijfsgedeelte bevat een nieuw gebouwde schuur met alle faciliteiten (momenteel 5 boxen voor paarden, met de mogelijkheid 10 -12 boxen bij te bouwen Hal afmetingen van 35 m x18m, en een schuur,
Er zijn 300 ronde pakken hooi van 300 kg vorig jaar uit hun eigen oogst, opgeslagen onder een dak. Gezien het hoge niveau van het grondwater nog steeds groene weilanden en rijk grasland.
Woongedeelte van het nieuw gereconstrueerde object bevat 3 aparte wooneenheden met een eigen entree, volledig ingerichte (8 kamers, 5 badkamers, 5 toiletten, 3 keuken, technische achtergrond, atelier, sauna, 2 zalen, ketelruimen, provisiekast , keuken).
Water uit eigen putten, het afvalwater wordt behandeld met eigen zuiveringsinstallatie. De tuin heeft een park met zeldzame bomen met een oppervlakte van 3500 m2, boomgaard met fruitbomen en struiken, een grote serre, rokerij en een zwembad met afmetingen 7,5 mx3m met filtratie-en zonne-collectoren. Verkoop inclusief inrichting .
Technische Gegevens: Electrische CV instalatie.
Verwarming via hout-ketel of een elektrische boiler. Alle kamers zijn voorzien van paneel centrale verwarming, individueel regelbaar.
Faciliteiten: Uitstekende toeristische en uitgaansmogelijkheden in de omgeving.
Regio mogelijkheden: Golfen, Skieen, Watersport, Paardrijden, Sportvliegen, Mountainbiken, Bergsport, Wandelsport


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29