laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADVIESBUREAU ZOEKT EEN ONDERNEMENDE PARTNER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41678 03-02-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Het landelijk werkende adviesbureau houdt zich op eigen en beproefde wijze bezig met prestatiemanagement in bedrijfsorganisaties. Haar belangrijkste uitgangspunten zijn dat het steeds gaat om concrete en meetbare resultaten, die duurzaam worden gerealiseerd in een organisatie waar `de juiste mens op de juiste plek zit`. Met name aan het in samenhang ontwikkelen van mens ?n organisatie wordt veel aandacht gegeven. Het adviesbureau werkt volgens een eigen succesvolle managementmethodiek.

Met haar klanten heeft het bureau een duurzame relatie opgebouwd. Haar goede referenties bieden het bedrijf volop groeipotentie. De uitbreiding met een partner is primair gericht op het benutten van die groeipotentie. Opvolging van de huidige directeur is op termijn een optie.

Gezocht wordt een zelfstandig werkende adviseur met groeiambities. De inbreng van een eigen adviespraktijk en/of adviesbureau is bespreekbaar. Over het participeren in het aandelenkapitaal zijn nadere afspraken te maken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29