laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEKE LICENTIE IN EFFICIENCYVERBETERING VOOR BEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41663 05-05-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Een succesvolle internationale organisatie met 750 partners wereldwijd en nu 12 partners in Nederland wil vanwege de grote kansen in de Nederlandse markt sterk uitbreiden. Als zelfstandig ondernemer kunt u aan deze expansie mede gestalte geven en tegelijkertijd uw eigen onderneming opbouwen.

Onze opdrachtgever levert al bijna 20 jaar, zeer succesvol, op no-cure no-pay basis, kleine en grote bedrijven en (semi) overheidsinstellingen gemiddeld 20% aan besparingen door haar unieke formule in kostenreductie. Duizenden bedrijven zijn intussen klant.

Wij bieden nieuwe partners de mogelijkheid om vanuit een eigen onderneming gebruik te maken van de voordelen van de overkoepelende organisatie. Met meer dan 750 collega`s wereldwijd, die u graag ondersteunen, is geen project onmogelijk. Bovendien wordt u een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden.

De gezochte kandidaten zijn de 40 gepasseerd en de juiste gesprekspartner voor directeur, DGA en/of CEO. Zij zijn commerci?le relatiebouwers, goede communicatoren, kunnen goed luisteren en analyseren en zijn cijfermatig sterk. Verder hebben ze de financi?le middelen om de aanloopkosten van hun bedrijf te kunnen financieren.

Ge?nteresseerd om als zelfstandige aan de slag te gaan binnen een bewezen formule met jarenlange en internationale ervaring? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29