laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CONCEPT SYSTEEMBOUW WONINGEN + COMPENSABEL VERLIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41461 31-08-2009 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t. B.V.

omschrijving

Type onderneming:
BV. waarin opgenomen concept voor systeembouw voor woningen, een website, de lopende contacten, een backoffice systeem met calculatieprogramma, alle constructietechnische zaken en compensabel verlies.
Verkoper is bereid op nader overeen te komen voorwaarden aan het concept verbonden te blijven.

Korte omschrijving:
De onderneming is in 2006 gestart door de huidige eigenaar met als doelstelling het systeembouw concept in de markt te zetten. Van aanvang af is veel tijd gestoken in het opbouwen van een netwerk van potentiele afnemers zoals; gemeenten(ca.50), bouwbedrijven, projectontwikkelaars, bedrijven in de recreatiebouw en particulieren. Ondanks dat hierin veel energie en tijd is gestopt heeft dit nog niet geleid tot de realisatie van woningen. Wel wordt er door de markt positief gereageerd op het concept vooral om de prijsstelling van de woningen, de snelle realisatie tijd en een korte verblijfstijd op de bouwplaats. Het concept onderscheidt zich omdat de koper van een huis met een zogenaamde starterwoning kan beginnen en later zonder ingrijpende verbouwing de woning kan uitbreiden. Het concept is zo flexibel dat ook aan persoonlijke wensen van een opdrachtgever kan worden voldaan. De huidige eigenaar is woonachtig in het oosten van het land en heeft van daaruit contacten gelegd door het hele land. Vanwege de prijsstelling is het concept ook zeer geschikt voor de recreatiebouw. Vanwege zijn leeftijd wil de eigenaar het geheel verkopen maar is ook bereid nog enige tijd verbonden te blijven na verkoop.

Vraag en opportunity:
De huidige eigenaar wil bij voorkeur de BV., waarin alle rechten en registraties zijn opgenomen, in zijn geheel verkopen (100% van de aandelen). Omdat nog geen opdrachten zijn gerealiseerd, is in de BV. een compensabel verlies opgebouwd wat voor een gerelateerde onderneming aantrekkelijk kan zijn. Ook voor een startende ondernemer biedt deze propositie aantrekkelijke mogelijkheden. In het geval van een startende ondernemer is de huidige eigenaar bereid een langere periode na de verkoop betrokken te blijven bij de onderneming.

Aantal medewerkers: 1 (eigenaar)
Regio: landelijk (kan ook internationaal)

Indicatievraagprijs: ? 35.000, - (volloedige overname)

Een additioneel deel eigen geld aan inbreng zal noodzakelijk zijn in de huidige markt van financiering.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29