laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIALIST IN TECHNISCHE PREVENTIE VAN DIEFSTAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41400 22-11-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden:
Specialist in technische preventie van diefstal van alle diefstalgevoelige apparaten

Info bedrijf
BV, opgericht in 1994 en sinds 2007 partner van MVO Nederland, levert duurzame en dus onbeperkt herbruikbare SKG* gecertificeerde, beveiligingskabels ?kettingen en ?autosafes, graveren en brandmerken, specials aan bedrijven, lagere en hogere overheden en instellingen. In de laatste categorie?n wordt ruim 80% van de omzet gerealiseerd waardoor de onderneming minder recessie- gevoelig is. Er wordt ook via grote automatiserings- en beveiligingsbedrijven geleverd. Als eerste en nu nog enig enig bedrijf ter wereld, beschikt de onderneming over ?Wegnahmesicherungen? met het VdS certificaat. Het enige bedrijf dat AutoLaptopSafes op maat maakt. Het bedrijf kan alle montageopdrachten aan.

Uitstekende contacten met alle grote Technische Verzekeraars en ook met de leden van het NIVRE. Het relatiebestand omvat ruim 2200 klanten en relaties.

Databases met honderden Corporate Logos. en tienduizenden geregistreerde apparaten, 6 Internet sites in maximaal 7 talen per site.

Algemeen
Met de aanwezige know how, apparatuur, databases en de uitgebreide klantenkring, zijn er vele mogelijkheden om de omzet op te voeren. Met name via actieve acquisitie, naast Nederland ook in Duitsland. De huidige ondernemer is daar helaas niet meer toe in staat en richt zich hoofdzakelijk op marketing.

Locatie.
Het O.G. wordt gehuurd. Gunstige ligging op afgesloten industrieterrein centraal in Nederland. Uitstekende faciliteiten en ruim voldoende opslag- en kantoorruimte, ook bij de verwachte groei.

Omvang.
Het aantal werknemers is 2,5 inclusief de directie.
Tot 7 vakkundige ZZPers beschikbaar.

Financieel
De omzet is ca ? 300.000 en, na het te verwachten succes in Duitsland, groeiende met ? 50 ? 100.000 per jaar.

Het resultaat is thans nog negatief.

Afzet.
Instellingen voor Zorg en Onderwijs ca. 80 % ( ook via overheden)
Lagere en hogere Overheden ca. 15 %
Overige ca. 5 %

Reden verkoop van de aandelen.
De ondernemer wil het bedrijf overdragen bij gebrek aan opvolging. Hij wil eventueel nog 4/5 jaar adviserend actief blijven in het bedrijf.

Activatransactie
De totaalprijs van de activa is gesteld op ? 200.000.

Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ondernemer of onderneming die strategisch voordeel heeft van koppeling van activiteiten en additioneel kapitaal en productie volume kan inbrengen.

Ref.nr: 901jh


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29