laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MULTIFUNCTIONEEL GRAND CAF?/RESTAURANT OP SCHOUWEN DUIVELAND-ZEELAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41136 28-09-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

MultifunctioneelGrand-caf? / restaurant. Wegens ?STILLE VERKOOP? geen foto?s beschikbaar. Fraai gelegen grand caf? ? paviljoen met schitterend uitzicht over het Grevelingenmeer en de jachthaven. Dit bedrijf is gesitueerd op ??n van de mooiste plekjes van Schouwen-Duiveland. Dit bijzondere object is sfeervol ingericht en door zijn ronde vorm biedt het de gasten vrijwel altijd een plekje aan het raam. Het grand caf? heeft een capaciteit van ca. 120 zitplaatsen in het restaurantgedeelte en 20 plaatsen aan de bar. Op het zonnige terras beschikt men over 80 zitplaatsen. Er is ook nog een beneden-bar waar nog eens 100 zitplaatsen zijn.

In de zomermaanden en veelal in de weekenden is de plaatselijke watersportvereniging een regelmatige gast. Bij dit bedrijf is voldoende gratis parkeermogelijkheden aanwezig.Dit mooie object op deze prachtige locatie biedt ook uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van feesten en partijen.Goede omzet.Geen brouwerijverplichting. Automatenverplichting.Vraagprijs inventaris en Goodwill: ? 325.000,- K.K.Huur O.G.: ca. ? 3.100,- per maand


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29