laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HANDIGE ONDERNEMERS GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41135 09-04-2009 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een succesvolle, internationale franchiseformule die zich heeft gespecialiseerd in cosmetisch herstel van carrosserie en interieur van auto`s. Er zijn op dit moment 18 franchisenemers in Nederland die diensten leveren in opdracht van o.a. autodealers, universeel automobielbedrijven, verhuurbedrijven, lease-maatschappijen, fleetowners, particulieren enz.

Om meer klanten te kunnen dienen zoeken we handige ondernemers die op franchisebasis een eigen bedrijf willen exploiteren. Wij zoeken enthousiaste, ondernemende, commerci?le, klant-en kwaliteit gerichte mensen met goede commmunicatieve vaardigheden. Onze opdrachtgever biedt haar franchise-ondernemers een bewezen en succesvol franchiseconcept, een degelijke opleiding en permanente begeleiding, hulp bij het werven van klanten, een prima ondernemersinkomen en kunt u van uit huis ondernemen, dus lage investering en kosten. Heeft u interesse ? Neem dan contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29