laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


STRANDPAVILJOEN/BEACHCLUB TE DOMBURG (ZEELAND)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41134 09-04-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Strandpaviljoen/Beachclub. De unieke en mondaine badplaats Domburg, ook wel het Knokke van Nederland genoemd, is gelegen aan de Noordkant op het eiland Walcheren. Deze van oudsher bekende badplaats heeft een uitzonderlijk lang seizoen en heeft ook buiten het seizoen veel te bieden. Domburg, met een roemrucht verleden en ??n van de vroegst bewoonde plaatsen van Nederland, is een gezellige familiebadplaats voor jong en oud. Alle mogelijke voorzieningen om de bezoekers een prettige vakantie te verzorgen zijn aanwezig.

Domburg heeft een van de mooiste stranden van Nederland en is regelmatig bekroond met de Blauwe Vlag. De schoonheid van het strand en het bos, de rustieke omgeving zijn voor veel mensen aanleiding om regelmatig deze schitterende locatie te bezoeken. Mooi gelegen, naast een duinovergang paviljoen met op de begane grond een frituur uitgifte en op 1e etage een restaurant gedeelte met terras. Op dit moment wordt het gehele paviljoen als zelfbedieningsrestaurant gerund.

De inventaris in goede staat.Het huidige paviljoen zal na ca. 2 jaar volledig worden vernieuwd . De pachter van het huidige paviljoen krijgt het 1e recht van huur voor het nieuwe paviljoen. Huurprijs O.G. inclusief inventaris: ? 49.500,- per jaar


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29