laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EETERIJ TE KORTGENE (NOORD-BEVELAND / ZEELAND)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41133 09-08-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Eeterij te Kortgene In het centrum van het schilderachtig watersportdorp Kortgene, gelegen aan het Veerse Meer, ligt dit sfeervolle bedrijf. Met een ruim terras en een goede uitstraling trekt deze ?Eeterij? vooral in het seizoen veel toeristen als gast. Veel recreatieve passanten, die vooral met de fiets, maar ook per auto of met een boot, doen dit sfeervolle haventje van het dorp aan voor een bezoekje. In de nabijheid liggen een grote camping, jachthaven en bungalow terreinen.

Het bedrijf leent zich uitstekend voor het exploiteren van een andere horeca formules. Voor een enthousiaste ondernemer of ondernemersechtpaar biedt dit bedrijf de mogelijkheden om het geheel verder in de markt uit te bouwen. Het bedrijf biedt plaats aan 36 couverts in het restaurantgedeelte en 28 plaatsen op het zonnig gelegen voor terras.

De inventaris is in goede staat en de keuken is goed uitgerust. Het bedrijf beschikt tevens over een kleine bovenwoning met een woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers. Kortom u kunt er zo in! Geen brouwerij- en automatenverplichting.Vraagprijs O.G. en inventaris: ? 325.000,- K.K.Huur O.G. bespreekbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29