laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RUIMTE TE HUUR VOOR LUNCHROOM, BRASSERIE IN NIEUW WINKELCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41132 04-06-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Horeca ruimte te huurvoor lunchroom, brasserie of eetcaf? Winkelcentrum Schuttershof wordt gebouwd op de kop van het centrum van Terneuzen, aan de Schuttershofweg. Het toekomstige winkelcentrum ligt aan een van de belangrijkste ontsluitingswegen van de stad, sluit direct aan op het centrum van Terneuzen en ligt onherroepelijk in het zicht van de vele bezoekers aan deze stad. Het winkelcentrum zal het `gemakscentrum` worden in Terneuzen met een combinatie van winkels in food, non-food, horeca en dienstverlening.

De sterke troeven van Schuttershof zijn onder andere de riante parkeercapaciteit (bijna 230 parkeerplaatsen). De volgende partijen gaan hun deuren medio 2009 openen: C1000, Etos, Gall & Gall, Totaal Gemak, Brain Wash, Intersport, Marskramer en diverse locale winkeliers. Het betreft z??r hoogwaardige nieuwbouw van een woon-/winkelcomplex. Op de verdiepingen komen 88 huur- en koopappartementen. Het winkelcentrum op de begane grond heeft een oppervlakte ter grootte van in totaal circa 6.000 m? B.V.O. De units vari?ren qua grootte en zijn gelegen aan de luxe passage of aan de voor- c.q. buitenzijde van het woon-/winkelcomplex gesitueerd. Er zijn diverse formaten naar behoefte te huur, eventueel met terras mogelijkheden.

De ruimten worden casco verhuurd, echter opgeleverd met een representatieve pui, ruwe betonvloer, onafgewerkte wanden, kolommen en een ruwbouwplafond, aansluitmogelijkheden voor water, gas en elektra en voorzien van een afvoer voor riolering. De unit zal voldoen aan de nu geldende brandveiligheidsvoorschriften. Er wordt g??n sprinklerinstallatie geplaatst.Het streven van de ontwikkelaars is om, volgens de huidige planning, omstreeks 1 juli 2009 de winkelruimten en de parkeerplaatsen op te leveren. Voor deze veelbelovende locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste horeca ondernemer of horeca (echt) paar Huurprijs ca. ? 250,- per m?/per jaar


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29