laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERHUURBEDRIJF VAKANTIEWONINGEN FRANKRIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41116 08-04-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Aangeboden wordt een omvangrijk vastgoedcomplex bestaande uit een 18e eeuwse Manoir (Maison de Ma?tre) en 5 natuurstenen (vakantie-) huizen (G?tes). Het geheel heeft een momenteel een verblijfscapaciteit voor 27 personen, maar kan door herinrichting van het herenhuis (Manoir) worden uitgebreid (thans enkel voor eigen gebruik benut). Het complex is tevens voorzien van twee zwembaden met zonneterras, sport- en spelvoorzieningen, twee parkeerterreinen en een kruiden-/moestuin met natuurlijke waterbron en historische wasplaats (5.000 m2).

Het gehele domein bestaat uit ca. 2 ha grondoppervlakte. Een nieuwe exploitant zou het object kunnen verhuren of kunnen bestemmen als Bed & Breakfast (Chambre d?h?te) al dan niet in combinatie met gebruik als vergaderfaciliteit. De huidige exploitatie wordt gedreven zonder personeel in vast dienstverband. Wel wordt gebruik gemaakt van oproepkrachten. Het complex wordt verkocht om reden van de leeftijd van de huidige Nederlandse eigenaren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29