laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDORGANISATIE VOOR SENIOREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41063 31-08-2009 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Uitzendbureau, de onderneming bestaat uit een website, backoffice met bestanden en was actief op de markt van senioren uitzendkrachten vanaf ca. 50 jaar. Het accent ligt op administratieve functies maar in de breedte wordt ook gewerkt en zijn nog voldoende expansie mogelijkheden.

De onderneming is in 2007 van start gegaan in een business formule die in 2008 door een samenloop van omstandigheden is beeindigd. De founder heeft sinds die tijd het concept op beperkte schaal als eenmanszaak voortgezet. Ondanks deze omstandigheden heeft het concept en zijn backoffice een bestaansrecht bewezen. Vanwege zijn leeftijd en gezondheid zoekt de founder een partner in business die het concept wil overnemen of een meerderheidsbelang wil verwerven. De onderneming is deels regionaal actief maar leent zich uitstekend voor een landelijke dekking (mogelijk met vestigingen of licentienemers). Door de toenemende vergrijzing en de beperkte aanwezigheid van gespecialiseerde ondernemingen op dit gebied kan men spreken van een groeiende markt. De handelsnaam en het concept worden beschermd door een inschrijving bij het merkenbureau voor registratie. Dit aanbod leent zich in het bijzonder voor een startende ondernemer met een achtergrond in de uitzendbranche of een reeds bestaande onderneming die op zoek is naar verbreding van zijn activiteiten.

Bij een overname of deelneming zullen de activiteiten, rechten en registraties geplaatst worden in een op te richten vennootschap of overgaan naar een bestaande vennootschap.

Aantalmedewerkers: 1 (eigenaar)
Regio:landelijk

Indicatievraagprijs:
Afhankelijk van het voorstel wat de kandidaat bereid is te doen, waarbij deelneming of totale overname bepalend zijn voor de koopprijs. Bij een overname of deelneming voor een bepaald percentage van de aandelen wordt door de verkoper gedacht aan een minimale aanbetaling van
? 17.500, -

(prijzen zijn excl. BTW. indien van toepassing)

Een additioneel deel eigen geld aan inbreng zal noodzakelijk zijn in de huidige markt van financiering

Tags (trefwoorden)
uitzendbureau | uitzendorganisatie | personeel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29