laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE MUZIEKRECHTEN VENNOOTSCHAP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40956 02-04-2009 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 B.V.

omschrijving

Muziekrechten vennootschap

Participatie in uitbreiding muziekrechten portfolio ? met totaal ? 5.000.000

Vennootschap zoekt participant(en) om de bestaande portfolio van mastertape- en uitgeverijrechten in de muziekbranche substantieel te vergroten. Dit bedrijf is reeds langjarig actief in de markt van muziekrechten en ze kent deze markt. Heeft door haar netwerk nu toegang gekregen tot interessante langjarige muziekrechten in een aantal genres, nationaal en internationaal. Daartoe wil zij kapitaal aantrekken in ruil voor aandelen in de vennootschap.

De vergroting van de portefeuille biedt ten eerste toegang tot uniek materiaal met een goed rendement maar biedt daarnaast ook synergievoordelen in het gebundeld en gesegmenteerd uitgeven van muziek.

Cashflow wordt dus in de eerste plaats gegenereerd doordat derden muziek ?en public? ten gehore brengen: te denken valt aan (internet)radio, tv, muziek in shows en commercials, maar ook aan achtergrondmuziek in b.v. hotels of winkelcentra. De houder van de muziekrechten heeft dan krachtens de Auteurswet recht op een financi?le vergoeding. Inningen en vergoedingen liggen hiermee wettelijk vast en Buma/Stemra is hiervoor in Nederland het uitvoerende orgaan. Dit wettelijk kader cre?ert o.a. een uiterst beperkt debiteurenrisico maar ook is er sprake van een transparant verdienmodel, dat bovendien halfjaarlijks uitkeert.

Naast de passieve cashflow zal deze vennootschap door een verruiming van haar portefeuille synergievoordelen kunnen behalen bij het aanbieden van muziek aan andere commerci?le partijen. Er ontstaan hiermee meer combinaties van genres en artiesten waarmee op gerichte wijze doelgroepen benaderd kunnen worden met als doel het genereren van extra omzet.

Het betreft hier een aandelen transactie. Een selecte combinatie van participanten is mogelijk. Minimuminleg per participant is gesteld op 1 miljoen Eur.
Bruto rendement 10-20% jaar

VOOR PARTICIPANT(EN) MET OOG VOOR DE BLIJVENDE WAARDE VAN MUZIEK.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29