laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA IN DORDRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40911 01-04-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 V.O.F.

omschrijving

MIH 1079
Het pand ligt op een zeer unieke locatie aan de toegangsweg naar het centrum van Dordrecht. Tevens is er geen achterstallig onderhoud aan het zeer goed onderhouden pand. Ook wat betreft de goed onderhouden inventaris is er op korte termijn geen investering te verwachten. De cafetaria is ongeveer 45 m? groot, heeft 8 zitplaatsen, is voorzien van de benodigde horeca-apparatuur. Bij binnenkomst ziet men de glazenvitrine wat uitnodigend is voor de klanten om hier wat te nuttigen of af te halen. De ruime bereidingsrtuimte is praktisch ingericht. Hierdoor is routing zeer functioneel en kan met ??n persoon deze zaak buiten de spits worden bemand. De cafetaria is geopend van woensdag t/m maandag tot ongeveer 20.00 uur en is op dinsdag gesloten. Ook bestaat er de mogelijkheid om een terrasvergunning aan te vragen. De huidige ondernemer maakt hier momenteel geen gebruik van.

Toekomst verwachting:
De Stadswerven (woonwijk) wordt de komende jaren ontwikkeld tot een bijzonder en aantrekkelijk woongebied dichtbij de Dordtse binnenstad. In de Stadswerven is plaats voor 1450 woningen verdeeld over negen buurten, er komt onderwijs, commerci?le - en culturele voorzieningen met een connectie naar de binnenstadt. Tevens wordt in het oude Eneco gebouw, aan de overzijde van deze cafetaria, dit jaar een interne en externe renovatie aan het pand gepleegd, zodat er een school, cultureelcentrum en uitgaansgelegenheid gerealiseerd wordt. Veel bouwvakkers kunnen dan hun dagelijkse honger stillen bij deze centraal en op loopafstand gelegen cafetaria.

Het is een unieke kans voor een (startende) horecaondernemer om deze horecaonderneming met registergoed en een goed(ondernemersloon) over te nemen. Er is geen personeel aanwezig wat overgenomen moet worden. Deze cafetaria kan met zeer weinig partimers worden geexploiteerd.

Gezien bovenstaande ontwikkelingen is het zeker dat de huidige omzet wordt vergroot. De reden dat dit horecabedrijf wordt verkocht is dat de huidige ondernemer om gezondheids redenen stopt.

Eventueel kan er voor een financiering gezorgd worden. Wel dient er voldoende start kapitaal aanwezig te zijn.

Over de gemeente:
Dordrecht is met zijn 118.390 inwoners de vierde stad van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt.
Sinds 1 juli 1970 omvat de gemeente Dordrecht het totale Eiland van Dordrecht dat omringd wordt door brede waterwegen: Oude Maas, Beneden-Merwede, Nieuwe Merwede, Hollands Diep en Dordtsche Kil.

MIH 1079


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29