laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


STERKE FOOD - & KADO RETAILER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40869 23-04-2011 Detailhandel Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Sterke food- & kado retailer

Topwinkel op A1 locatie in stadsregio Arnhem-Nijmegen.
Het assortiment van deze winkel bestaat uit meditterane food-producten van de beste kwaliteit met bijpassende non-food artikelen. Deze onderneming maakt deel uit van een succesvolle franchiseformule, waarin ze reeds jaren in de top 3 draait, zowel qua omzet als marge.

Klanten weten deze winkel te vinden voor smaakvolle culinaire specialiteiten, niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor kado-artikelen.
De winkel bevindt zich in een drukke voetgangerszone en is tevens zeer goed bereikbaar dankzij nabij gelegen parkeergarages. De omgeving wordt gevormd door een rijk aanbod van kwaliteits-retail met daarin zeer actieve ondernemers. Mede hierdoor is er een groot regionaal verzorgingsgebied, dat zich tot in Duitsland uitstrekt.

De oppervlakte van de winkel is ca. 135 m2 . De inrichting is zeer open, toegankelijk en licht.

Naast de eigenaar zijn er gemiddeld 2,5 FTE`s werkzaam. Hiervan is 1 adviseur/verkoper in vaste betrekking en daarnaast wordt er met toegewijde oproepkrachten gewerkt.

Deze winkel is ter overname o.b.v. een going-concern activa-transactie. Hierin is begrepen de overname van de franchise, toegang tot een A1 locatie (huur, welke onafhankelijk van de franchisegever is), handelsvoorraad, inventaris, een omzet- en marge management systeem, maar bovenal een succesvol verdienmodel: Het inkomen is bovenmodaal en ook in de huidige tijd laten omzet en bedrijfsresultaat een ?aantoonbaar- nauwelijks gewijzigd beeld zien.

MOOI EN GOED RENDEREND BEDRIJF VOOR EEN ONDERNEMER DIE SERVICE EN KWALITEITSBELEVING HOOG IN HET VAANDEL HEEFT.

Tags (trefwoorden)
ffod | kado | cadeau's | culinair | food producten

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29