laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BAKKERSWINKEL ALS FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40866 07-04-2009 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Franchisen is een moderne vorm van ondernemen. Franchiseformules zijn bewezen concepten die, blijkt in de praktijk, de ondernemer/franchisenemer meer kans geven op een goed rendement. BackWerk is zo`n concept, een formule met alle voordelen van het franchisen en de kracht van het concept zelf. Een discount bakkerij op basis van zelfbediening. Het assortiment bestaat uit belegde broodjes, Franse en Duitse broodjes, gebak en hele broden. De klanten lopen langs de aantrekkelijke vitrines en pakken zelf wat ze willen kopen, rekenen af bij de kassa en pakken het zelf in. Uiterst lage personeelskosten dus en dat merk je in het aantrekkelijke rendement. Het brood wordt door vaste leveranciers aangeleverd. Op de vestiging bak je naar behoefte af en zorg je voor een fraaie presentatie en een aantrekkelijke, schone winkel.

BackWerk is een voor Nederland nieuwe formule en heeft ruim 230 winkels in Duitsland en Oostenrijk en heel veel witte vlekken in Nederland.

Meer informatie is verkrijgbaar tijdens de franchisebeurs Onderneem ?t in Bussum op 17 en 18 april waarvoor gratis kaarten beschikbaar zijn. Indien u hiervoor ge?nteresseerd kunt u dit via uw reactie kenbaar maken met vermelding van het aantal kaarten.

Tags (trefwoorden)
bakkerij | bakkerswinkel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29