laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN SPRAAKSOFTWARE VOOR LUCHTHAVENS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40858 16-12-2010 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onderneming heeft langjarig ge?nvesteerd in de ontwikkeling van professionele software gericht op de vertaling van data naar spraak in meerdere talen (momenteel Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans). De software kent een zeer hoog kwaliteitsniveau (CPM level 1) en is ontwikkeld door Atos Origin.
Directe internationale toepasbaarheid op luchthavens, echter vele andere toepassingsgebieden (stations, stadions, evenementhallen). Eerste high-profile opdrachtgever is inmiddels geacquireerd.

De overname betreft m.n. de immateri?le activa, waaronder de ontwikkelde software, inclusief de bijbehorende sourcecodes en alle audiofiles (circa 20.000 per taal).
Interessante propositie voor een strategische partij die product portfolio wil verbreden en de verkoop kan laten meeliften op bestaande verkoopkanalen.
Ook voor een MBI-kandidaat met een commerci?le/ ICT achtergrond kan deze onderneming een goede basis voor toekomstige groei vormen.

Beide huidige aandeelhouders willen zich op andere activiteiten richten, maar zijn bereid betrokken te blijven als adviseur. Zowel een activa/passiva transactie als een aandelenoverdracht zijn bespreekbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29