laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40631 23-03-2009 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een installatiebedrijf gevestigd in het noorden van Nederland. De onderneming richt zich op technische dienstverlening op het gebied van werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. De activiteiten bestaan onder meer uit advisering, duurzame energie-toepassingen, klimaatbeheersing, loodgieterwerkzaamheden, sanitair, luchtbehandelinginstallaties, elektra installaties en domotica.

De onderneming heeft een KOMO Instal certificatie en is een erkend leerbedrijf. Het personeelsbestand bestaat, naast de directeur-grootaandeelhouder, uit 16 medewerkers.

De onderneming heeft over 2008 een omzet van ruim ? 3,2 miljoen gerealiseerd, waarbij een positief rendement is behaald. De onderneming kan worden gekenmerkt als outperformer in de branche.

Voor een overnemende partij zijn er goede mogelijkheden om de huidige marktpositie verder te versterken. De onderneming biedt zowel kansen aan strategische partijen als aan ambitieuze MBI-kandidaten.

De transactie betreft overname van 100% van de aandelen in de onderneming. Bij een MBI-transactie is een minderheids-/meerderheidsparticipatie bespreekbaar. Het onroerend goed is in eigendom van de onderneming. Overname van het onroerend goed is eveneens bespreekbaar, doch is geen voorwaarde.

Tags (trefwoorden)
werktuigbouwkunde | duurzame energie

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29