laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETACHEERDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40314 09-03-2009 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 100 - 500 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Meer dan € 1.000.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De onderneming betreft een dienstverlenende organisatie op het gebied van detachering. In haar bestaansgeschiedenis heeft de onderneming een stabiele en sterke groei doorgemaakt. De huidige eigenaar (oprichter) ziet voor de onderneming de mogelijkheid naar een volgend niveau te groeien. Echter past deze stap niet bij zijn persoonlijke ambities. Derhalve is besloten de onderneming te willen verkopen aan een partij die juist over die ambitie en capaciteiten beschikt om de onderneming naar een volgend niveau te brengen.

De betreffende onderneming heeft een tweetal vestigingen in West Nederland en telt circa 120 medewerkers. Naast het eigen personeelsbestand wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk van professionals. Het omzetniveau bedraagt momenteel circa ? 8 miljoen, waarbij een EBIT van circa 14% wordt gerealiseerd.

Ge?nteresseerden worden op basis van deze anonieme beschrijving uitgenodigd hun interesse kenbaar te maken. In gezamenlijk overleg zal het vervolgtraject worden vastgesteld. Ge?nteresseerden worden geacht te beschikken over substanti?le eigen middelen (minimaal ? 300.000,-).

Tags (trefwoorden)
detachering

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29