laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTSTE GOLFWINKELKETEN ZOEKT FRANCHISE PARTNER VOOR DEN HAAG-L

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40302 09-03-2009 Detailhandel Non-Food Sportzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Golf USA is pas 2 jaar aktief in Nederland. Toch zijn we nu al de grootste golfwinkelketen in Nederland met 5 hoofdvestigingen en ruim 10 kleine verkooppunten. Er zijn nog enkele regio`s beschikbaar, waaronder de regio Den Haag - Leiden.

Groei in de golfsport creeert een hogere vraag naar speciaalzaken
De golfsport in Nederland zal de komende jaren verder in populariteit groeien. Al die nieuwe golfspelers en de grote massa aan min of meer recreatieve spelers vormen de belangrijkste doelgroep voor de GOLF USA winkels.

Topmerken en eigen label
Ons concept is gebaseerd op het specifieke assortiment, bestaande uit de diverse onderdelen van de golfers uitrusting, apparatuur en accessoires. Uiteraard voeren wij naast eigen labels ook de topmerken die op de markt zijn.

Aanvullende diensten
Ook kan een franchisenemer in zijn winkel een aantal aanvullende diensten aanbieden, zoals reparatie van clubs, reisarrangementen, lessen
voor beginners en amateurs enz.

Een GOLF USA franchisenemer loopt altijd voorop
Naast het voordeel van de reeds bestaande merkbekendheid van GOLF USA, en de bekendheid van het merk als een specialist in golf materiaal, biedt GOLF USA haar franchisenemers een breed scala aan support activiteiten. De uitstekende kennis van de markt, de sterke positie in de branche en de stimulerende samenwerking met collega franchisenemers zijn uniek.

Marketing en adverteren
De winkels voeren gezamenlijk marketing aktiviteiten uit, hierbij ondersteund door de kennis en ervaring, materialen en middelen van de GOLF USA organisatie. De besteding van de marketing gelden wordt dus door u samen met uw collega`s bepaald. Of u daarnaast aktiviteiten onderneemt is aan uzelf om te beslissen.

Training

Onze franchisenemers worden getraind om hun vak van golfspecialist op de juiste wijze uit te kunnen oefenen. In het trainingsprogramma wordt u wegwijs gemaakt in de werkwijze en mogelijkheden van GOLF USA. Onderwerpen zijn onder meer produktkennis, merchandising, inkoop, calculatie, administratie en verkooptechniek. Bij de opening van uw winkel, wordt u aktief ondersteund door ons openingsteam.

Franchise support
De relatie tussen het hoofdkantoor en de franchisenemers is gebaseerd op voortdurende communicatie en steun bij de dagelijkse operatie, omdat we uit ervaring weten dat slechts door het succes van elke individuele franchisenemer we succes kunnen behalen als groep.

Tags (trefwoorden)
golf | golfwinkel | golfsport

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29