laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE FILIALEN VOOR BAKKER UIT DUITSLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40301 09-03-2009 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

In Duitsland heeft BackWerk in 6 jaar tijd 220 winkels geopend en draait er bijzonder succesvol. Nu is het tijd om Nederland kennis te laten maken met deze discount bakkers formule.

In de grote toeristenplaatsen in Zeeland (Goes, Middelburg, Vlissingen) zijn prima mogelijkheden voor een BackWerk filiaal. Het assortiment bestaat uit belegde broodjes, zoetigheden, vele soorten broodjes en hele broden. Daarnaast kan de klant frisdranken en diverse soorten koffie kopen. Bij BackWerk kiest de klant zelf wat hij wil kopen uit de mooi opgemaakte vitrines. Met zijn dienblad gaat hij naar de kassa waar hij na het afrekenen zelf de broden en broodjes inpakt. Door dit systeem zijn de kosten laag en resteert een prima marge voor de franchise-partner.

Een prima mogelijkheid dus voor bijvoorbeeld filiaalchefs van een supermarkt, maar ook mensen uit hele andere vakgebieden zijn succesvol gebleken.

Tags (trefwoorden)
bakkerij

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29