laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOEDLOPEND PENSION/BED&BREAKFAST IN PERFECTE STAAT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
39905 23-11-2009 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Omschrijving: Uniek en goed onderhouden pension gelegen aan de rand van een klein dorp in het oostelijk deel van de Eifel, met een prachtig uitzicht over het Brohltal en de Eifel.
Indeling: Goedlopend pension met 10 kamers op de begane grond en eerste verdieping. Totale capaciteit bedraagt 22 bedden. Op de begane grond heeft het pension drie kamers met douche en toilet, een receptie voor aankomende gasten, een rookkamer en een gezellige eet annex zitkamer met toegang tot het terras, die zowel voor ontbijt-, lunch als diner kan worden gebruikt. Tevens kunnen de gasten zelf een maaltijd bereiden in de compleet ingerichte keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 8 kamers welke allen voorzien zijn van 2 bedden en eigen badkamer. De kamers aan de achterzijde hebben een balkon. Ook op deze verdieping bevindt zich een keuken voor de gasten. In het soutterain bevindt zich een eigenaarwoning met zitkamer, slaapkamer, badkamer (met ligbad en toilet). Voorraadruimte, technische ruimte, was-
en strijkruimte, koude keuken.

Vraagprijs 260.000,--
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29