laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


START JE EIGEN MODEWINKEL MET SHOEBY FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
39845 20-02-2009 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De succesformule van Shoeby Fashion
Shoeby Fashion is een succesvolle winkelformule voor betaalbare, trendy dames- en herenmode. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding, hippe items en accessoires. De vestigingen bevinden zich op goede winkellocaties in kleinere plaatsen en stadsdeelcentra. Hiermee brengt Shoeby Fashion de allernieuwste modetrends voor iedereen heel dichtbij. De winkels van Shoeby Fashion zijn bekend om de actuele collectie, de gastvrijheid, de sterke uitstraling en de aanwezigheid van enthousiast en deskundig personeel. De formule is zeer actief op gebied van reclame en promotie. Er wordt een aantal keer per jaar een huis-aan-huis folder verspreid. De vaste klanten - de houders van de zogenaamde Shoeby Savers Card - krijgen daarnaast regelmatig een persoonlijke mailing. Hierin worden zij exclusief op de hoogte gehouden van speciale koopavonden, de nieuwste Shoeby mode en trends, kleine attenties ?n bijzondere aanbiedingen. Men kan zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Franchisenemers maken van Shoeby een succes
Shoeby Fashion biedt zelfstandige ondernemers de mogelijkheid een eigen winkel te beginnen. Met de zekerheid van een formule die haar succes al heeft bewezen. Shoeby Fashion ziet haar franchisenemers als partners. De gezamenlijke betrokkenheid, inzet en het enthousiasme zorgen voor de gestage groei van de modeformule. Shoeby Fashion zoekt franchisenemers die resultaatgericht en commercieel zijn. De Shoeby Fashion-franchisenemer begrijpt als geen ander dat het in de modedetailhandel naast de verkoop van de kleding draait om het leveren van een persoonlijke, volledige en uitgebreide service aan de klant.

Shoeby Fashion zoekt momenteel franchisenemers voor heel Nederland. Echter op korte termijn voor de volgende locaties:

Alkmaar
Maarssen
Boskoop
Castricum
Coevorden
Den Haag
Emmen
Ermelo
Goor
Lelystad
Maarssen
Noordwijkerhout
Stiens
Wolvega
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29