laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MONUMENTAAL HORECAPAND DORDRECHT A1-LOCATIE (CASCOPLUS)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
39787 18-02-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Dit casco plus horecapand heeft een totale oppervlakte van ? 220 m2. Dit exclusieve met hoogwaardige materialen verbouwde rijksmonument is verdeeld over twee werkelijk schitterend ingerichte horecaruimtes, waar alleen het plaatsen van de keuken en interieur voldoende is om een exclusief (op niveau) restaurant te openen. Het pand is in samenwerking met de gemeente Dordecht aangepast aan de eisen (gebruiksvergunning) die nodig zijn voor een exclusief restaurant. De huur bedraagt ? 85.000,- per jaar (BTW vrij) Eventueel is het zeer ruime en luxe appartement te huur voor ? 1.500,- per maand.

Dit monumentale pand is zeer geschikt voor een ondernemer die een exclusief (Japans) restaurant wil opstarten. Deze locatie is brouwerij vrij. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 220 m?. Deze locatie bevindt zich in het centrum van Dordrecht en ligt op steenworp afstand van het grootste plein van Dordrecht. Gezien de unieke locatie het unieke monumentalepand is een bezichtiging zeker de moeite waard. Wij zoeken voor onze opdrachtgever kandidaten met ruime horeca-ervaring. Gedacht wordt om met een orientaalse formule (Japans) dit exclusieve monumentale horecapand te exploiteren.

Over de gemeente:
De gemeente Dordrecht waar dit pand gevestigd is, ligt in de Drechtsteden heeft een regio functie wat winkelen betreft voor de omliggende dorpen. De horeca in Dordrecht concentreert zich momenteel rondom het Scheffersplein, het Statenplein en de voorstraat, hier zijn verschillende caf?s, dagzaken en restaurants gevestigd, die op het plein ook hun terrassen hebben. Verspreid door het centrum vind je op unieke locaties nog meer caf?s en restaurants.

De Drechtsteden bestaat uit zeven gemeenten die samen een aaneengesloten stedelijk gebied vormen aan de zuidrand van de Randstad.
Zeven gemeenten die omgeven zijn door natuurgebieden met een oorsprong aan het water. Gemeenten met een eigen identiteit en inwoners die zich sterk met hun woonplaats en de Drechtstreek verbonden voelen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29